13 d’abril 2010

GRÀCIES SR. GONZÁLEZ



Aquest dissabte convoquen la comissió de la Pubilla. La primera reunió de comissió des de l’any passat. Serà curiós veure com el Sr. González comença la seva reunió. En primer lloc, perquè sabem per la premsa surienca, que aquest any té intenció de fer una aportació de 1000 € per fer una obra de teatre i que es farà pagar entrada, i per altra que ens faran fora per fer de jurat.


Serà curiós veure com es disculpa dient que la comissió no funciona, i que ha decidit que - “perquè no hi hagi manipulacions en les votacions farà venir gent de fora”. I nosaltres li donarem les gràcies, per tractar-nos d’inútils, deixant entre veure suposades manipulacions en els resultats de les votacions de les Pubilles i Hereu de Súria. Li donarem les gràcies, per no convocar-nos des de l’any passat. Li donarem les gràcies que “Ell tot sol” es la comissió, i que nosaltres “pobrets de nosaltres”, només som part de l’attrezzo. Li seguirem donant les gràcies pel seu estalvi, i per les seves afirmacions a premsa dient “que l’any passat va costar molt la festa de la Pubilla”, quan cada any l’entitat organitzadora a anat cobrat menys, i que tot s’ho emporta l’equip de so i la il·luminació de l’espectacle.


I així el Sr. González, agafat de la mà del grup de govern, s’ha carregat la feina de gent d’entitats com el Casal de la Dóna, El Foment Cultural, les Pubilles i Hereu dels anys anteriors, i integrants d’Associacions de veïns i grups municipals que han format part de la comissió, en les seves manifestacions a premsa.


Gràcies Sr. González, avançant a la premsa tot el que ens dirà a la reunió d’aquest dissabte. On palparem la vertadera democràcia del Sr. González, on ell ha decidit passar-se pel folre tota la comissió. Si, senyor. González, així és com es funciona. Visca el respecte i el bon afer!


Així es com es fan les coses: primer s'anuncia a la premsa els nous canvis, i després es convoca reunió.


Senyor/Senyora,

Us convoco a una reunió de la Comissió de Pubilles de Súria que tindrà lloc el proper dissabte, 17 d’abril de 2010, a les 11 del matí a la Casa de la Vila, amb l'objecte de tractar el següent ordre del dia:

1. Informació de l’acte de proclamació de la pubilla, dames i hereu 2010.

2. Informació de la constitució del jurat.

3. Funcionament de la Comissió.

4. Torn obert de paraules.

Agraeixo a l'avançada la vostra assistència.

Atentament,

Juan José González Castillo

3r tinent d’alcalde - regidor de festes

Súria, 12 de maig de 2009

Arxiu del blog