06 d’abril 2010

Plantes i plantetes..

Passant i traspassant amb el cotxe per entrar a la plaça Sant Joan, ens trobem que les plantes ens treuen visibilitat i una vegada arrelin i creixin, ens dificultarà veure si vénen vehicles. "Segons el grup de govern, es preveu que l'arbust creixi entre 40 i 50 centímetres, i vol fer una separació entre la zona de lleure i els carrils, i amb el corresponent manteniment, garantirà la visibilitat." (esperem que el manteniment sigui millor que la resta de la plaça Sant Joan!, Sort hi haurà que les plantes passaran a millor vida molt aviat..i com diu la dita: Muerto el perro muerto la ràbia)


El mateix passa amb les plantes del parc infantil, una zona, que una vegada acabada, a quedat prou petita, i demana a crits menjar-se el parterre de les plantes, substituint-lo pel material existent, eixamplant tota la zona de jocs dels nens, col·locant bancs que facin de barrera física per impedir que els nens s’escapin a la carretera.


Hem presentat aquesta proposta, però hem quedat curts, i una vegada vist sobre el terreny, ara afegiríem al redactat, la substitució de les plantes a la zona de jocs, no per gespa artificial, sinó per goma asfàltica.


La resposta del grup de govern, és que no hi ha diners per fer canvis. I nosaltres vàrem afegir que la brigada podria fer-se’n càrrec de l’obra del parc, sense cost addicional. (No vàrem tenir resposta).


De les rajoles trencades, van dir que volen esperar l’any de garantía. I sobre el semàfor plantat, com podeu veure (ens falta fer la foto) ja ho han arreglat, amb un retall a l’asfalt, que passa amb tota discreció el nou quadrat que veu tothom.


De la resta de detalls, com zones perimetrals a les jardineres i forats, tot s’arreglarà...o no...

Es va presentar la següent moció:



Grup Independent de Súria, demana la incorporació d’aquesta proposta de resolució al ple de febrer del 2010.

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

Demanem que es tregui les plantes del parterre de la carretera de la Plaça Sant Joan i sigui substituït per gespa artificial o pel material que cregui mes convenient el grup de govern. Per què les plantes actuals en el moment que creixin més, seran un problema greu de visibilitat.

No estaria de més aprofitar l’ocasió i substituir també les plantes del parc infantil, per gespa artificial.

Es per això que demanem el vot favorable de tots el grups municipals.La moció va tenir el nostre vot a favor 3 GIS, 3 abstencions CIU i aIS i el 7 vots en contra del grup de govern PSC,ERC, GPS.


Arxiu del blog