14 d’abril 2010

MAGATZEM MUNICIPAL



El magatzem municipal és un exemple de exemplaritat evident, un tancat perimetral garantitza la seguretat dels materials que custodia, al mateix temps impedeix que inconscients infants penetrin en el seu interior posant en risc la seva integritat.



Senyors si us plau, no deixeu el material fora de la tanca, fa mal efecte, un paler per aquí, una totxana perduda... i un basal immens amb una tanca groga, tot un poema.



Per mes informació, l’Ajuntament a comprat 2.000 m2 de panot del model Súria, que a costat 20.000 €. La voluntat de l’ajuntament és anar substituint aquest model, per altres mes convencionals, que tenen un cost més econòmic. Segons fons institucionals, l’ajuntament disposa de quatre locals: la Pobla, Cal Agut, Escorxador, local de la Carretera Sant Salvador. Però en cap d’ells es pot emmagatzemar aquest material.



Això vol dir que gaudirem d’aquest nou paisatge durant molt de temps i de la zona ben endreçada que veiem a les fotos. Esperem que tots els ciutadans quan estiguem faltats d’espai, amb una balla perimetral “mira’m i no em toquis” ens sigui suficient per fer un magatzem al mig de carrer.



Es allò que diem de predicar amb l’exemple!


1 comentari:

Carrer Francesc Coll (el de l'escola de les monges..) ha dit...

Trobo molt a faltar com a oposició i en el vostre blog alguna referència a l'estat lamentable, perillós i insalubre del C/Francesc Coll. I, amb el vostre permís, aprofito la entrada de la denúncia del "magatzem de material de construcció" ubicat prop del primer. Ja té llicència d'activitat aquest magatzem? També caldria recalcar que aquest magatzem es troba situat en un aparcament d'ús públic.. No hi dieu res..
Tornant al C/ Francesc Coll, i entre tants problemes d'aquest, exposaré avui el problema d'aparcament en els guals (?!) i la indiferència i ineficacìa de la Policia Local (quatre cops per dia..100 cops al mes (?!!) que mira a un altre costat per no haver de fer complir les normes de no aparcament en aquesta zona, que SI fan complir en la resta de poble. Des d'aqui i, com a veïna i contribuent, sol·licito que estudieu el cas dels vostres veïns i cociutadans del C/Francesc Coll i que TOTHOM entengui el nostre dia a dia, i les poques ganes d'enfrontar-nos a altres veïns perquè treguin el cotxe que han deixat "només un moment.." (per ells, però 100 cops per nosaltres cada mes (!!) i que es defensin mesures tenint en compte que aquest carrer NO és un aparcament públic alternatiu als habilitats a la Crta. de la Mina, en part, recordem, utilitzats com a magatzem.

Arxiu del blog