30 d’abril 2010

Mes respecte als ciutadans!




En pocs dies, el nostre Grup GIS, ha vist i a patit en les seves pròpies carns, com dos dels Regidors de l’Ajuntament, el Sr. González i la Sra. Mata, s’han mostrat del tot prepotents al capdavant de les Comissions de Pubilla i de Caramelles respectivament de les quals formem part. I hem traslladat la nostra disconformitat en forma de prec, que per cert se l’han passat pel folre. La portaveu del grup de govern, ha manifestat que les afirmacions fetes en el prec, no són certes, i per tan no s’acceptava.

Digui el que digui la portaveu, el prec queda curt davant la realitat. Però qui no vol veure la veritat, se la fa a la seva mida. Encara que la mida sigui del tot desajustada.

Traslladem el nostre Prec:


El Grup Independent de Súria, demana la incorporació d’aquest prec al ple del mes d’abril de 2010.

PREC:

Que els Regidors del grup de govern, tinguin un tracte de respecte als membres que formen part de les diferents comissions de treball, perquè col·laboren de forma desinteressada pel bon funcionament dels actes culturals i esportius que es fan a la nostra vila.

Es per això que manifestem la nostra queixa, de les declaracions fetes pel Sr. González a la premsa surienca afirmant canvis substancials en el funcionament de la Festa de la pubilla i en el nomenament del jurat, sense convocar ni notificar abans als membres de la Comissió de la pubilla.

Com també del tracte rebut als membres de la Comissió de Caramelles, que en el dia de valoració dels actes, van rebre un tracte del tot vexatori per part de la Sra. Encarna Mata, indicant-los la necessitat d’escombrar la Nau de Cal Agut argumentant que la màquina netejadora no podia entrar -afirmació del tot incerta- davant la presència de dos membres de la brigada. Pensem que no es la millor manera de fer la primera valoració del funcionament de les Caramelles de Súria.

Ambdues actuacions, són des de el nostre punt de vista, poc considerades i de poca motivació davant dels ciutadans que vulguin formar part de comissions de treball.



Arxiu del blog