08 d’abril 2010

NYAP 2: LA PORTA D’HÈRCULES


Com tots sabeu l’Ajuntament a fet obres de remodelació i ara gaudim d’un espectacular ascensor, molt maco estèticament, però poc adient al pati interior d’un edifici amb aires noucentistes.

Estem segurs que amb una mica d’imaginació, s’hauria pogut buscar altres possibilitats i no clavar aquesta espasa al mig del cor de l’edifici, que l’ha deixat mig mort i estabornit.

Possibilitats en el nostre cas, en vàrem donar. Però com sempre, totes les nostres propostes van a parar al riu.

Les obres han costat força diners, sort que en Zapatero ha regalat dinerons, que han anat molt bé als Ajuntaments i el pastís ha costat entre Reforma interior, Accessibilitat i Façana sud, 665.682 € més una altra subvenció de Diputació de 168.291 € la suma total de 833.973 €

La cirereta del pastís és la porta de vidre d’entrada. Que és un cant a la culminació del particular sentit comú del nostre grup de govern. Que col·loca l’ascensor al mig del pati perquè tots els vilatans puguin accedir a la casa de la vila trencant les barreres arquitectòniques, oblidant-se de l’important detall que abans hauran de tenir la força d’Hèrcules per obrir la pesada porta de vidre.

Això vol dir, que algú que vagi amb cadira de rodes, cotxet de nens, carro de la compra, bastó, o que tingui fluixera, (que som molts), acabarà al davant de la flamant porta sense poder accedir al flamant ascensor.

I el nostre fantàstic edifici accessible, s’ha quedat sense ser accessible just a la porta d’entrada. És per llogar-hi cadires! Benvinguts al nyap 2!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

No foteu!!!!
La deuen haver copiat de la porta de LA CAIXA, que hi ha més avall, perque també té la seva conya per ser oberta.
Sebeu que vol dir això:

ENTRA SI TENS COL... D'OBRIR-LA!!!!

Anònim ha dit...

En aquest pais s'estan fent obres, subvencions, ajuts, a costa dels diners de tots! i el pitjor és que, darrera d'aquesta aixeta oberta de milers i milers d'euros, no hi ha més que uns pocs que es benefincien (aparelladors, arquitectes, constructors, empreses que guanyen el concurs...) i molts que ens perjudicarem per sempre (Espanya és el país amb el ritme d'endeutament més ràpid d'Europa... Veurem com queden les pensions dels que vem nèixer entre els 60 i 70.
Vindré a buscar un tros d'ascensor per vendre'l d'aquí a 25 anys...

Arxiu del blog