04 d’agost 2010

VAL MES EL SUC QUE LA SARDINA!




Fa riure, si riure veure un cartell mes gran que la pròpia obra. Però és el que passa quan s’han d’aprofitar els cartells que ja es tenien de les altres obres: pla E Zapatero, o Fons Estatal de Inversió Local.

El que ningú diu és que ha costat el reciclatge, perquè de números ningú en parla. Com diuen molts estem en el temps de l’ informació més desinformada. Perquè tot depèn quin canal veus o quin diari llegeixes perquè la mateixa notícia sigui vista tan diferent.

En el primer pla va haver obres de pobles petits que costava més el cartell de 1.500 a 2.500 € cartell que la pròpia obra. Segons les veus de l’oposició s’ha gastat 60 milions € en cartells, en el primer pla, i en aquest suposem que anem pel mateix camí.

De fet no cal patir, si la intencionalitat dels plans Zapatero es donar feina, no ens ha d’importar si els treballadors contractats són per posar rajoles o per fer cartells.

A Súria, ja tenim acaba la primera obra del segon pla –Feosl- que aporta als municipis 5.000 milions € repartit segons el nombre d’habitants. Al nostre municipi ens ha tocat 697.775 € que es repartiran amb mes obres al Pla de la Font, Riu Cardener, Tanca perimetral i Reforç estructura educativa.

El pressupost de les obres de la tanca perimetral costen un total, segons fons de l’Ajuntament de 29.862,80 € repartit en 25.743 € l’obra i 4.118,90 el IVA.(I sinò mireu l'acta de Ple, que ara està penjat a la web de l'Ajuntament).

Però no diuen els mitjants que s'han aprofitat els cartells? O encara millor, nosaltres hem trobat per internet un preu millor.

De totes maneres algú ens ho pot explicar??? Esperarem el setembre per què algú ens ho expliqui...

ESPEESPECIAL PLAN DE ECONOMÍA SOSTENIBLE 2010


CIAL PLAN DE ECONOMÍA SOSTENIBLE 2010


CIAL PLAN DE ECONOMÍA SOSTENIBLE 2010

EFECTO MEDIA ha desarrollado una Promoción Especial de Carteles y Vallas Publicitarias para el Plan de Economía Sostenible 2010 impulsado por el Gobierno de España para el impulso de la economía y fomento del empleo.


oferta_plan_e

Si está interesado puede ponerse en contacto con nosotros en los teléfonos 965 21 60 04 ó 687 02 15 79, o bien enviando un mail a info@efectomedia.com

1 comentari:

VALENTI ha dit...

El cartell xocolata del lloro (el del Laporta). El que realment fa llastima és tirar 24.000€ en una tanca que ja existia i que feia perfectament la seva funció, la delimitació entre el carrer i l'escola.
Hi han moltes mancances al municipi per llançar els diners amb una "tanca sostenible" suposo que deuen voler dir que no la tenen tirada al terra.
De fet, com ja sabem tots, qui mana fa el que vol ja va passar una cosa semblant a l'avinguda Santa Barbara.
Bé ara nomès falta que aixequin la Plaça Sant Joan, colguin uns quants milers d'euros més i la tornin a deixar semblant a com és ara.
Però suriencs no us preocupeu que com ens diuen els que ens governen en els plens municipals i el lloro d'abans: QUE NO ESTAMOS TAN MAL.

Valentí Sastre

Arxiu del blog