29 de juliol 2010

Ràdio Súria


L’any 2003, casualment perquè tot estigués a punt per les eleccions municipals del moment, es fa fer el trasllat de les noves instal·lacions de Ràdio Súria, que van suposar un cost pels contribuents de 66.030,36 €, onze milions de les antigues pessetes.

Des d’ aquella data, el funcionament de Ràdio Súria a tingut mes moments baixos que alts - tot i l’esforç de l’aportació individual de persones- Ràdio Súria, no ha tingut mai més els moments de glòria que va tenir en els anys anteriors.

En la legislatura passada la programació de Ràdio Súria va estar minsa, i en la legislatura actual (2007-2011) s’ha apagat del tot, i ni els Plens Municipals són retransmesos en directe.

S’han fet vàries peticions perquè aquesta instal·lació torni al seu funcionament, però segons la Regidora de Cultura, tots els seus esforços en buscar voluntaris per tirar endavant la emissora no han donat fruït.

En els últims anys, Ràdio Súria només ha funcionat per les eleccions i després ha emmudit.

Després de sentir les queixes dels joves, representats per l’Hereu i les Pubilles de Súria, pensem que seria bo que una colla de jovent s’engresqués a tirar endavant aquesta instal·lació, fent sentir la seva veu.

Es una eina molt interessant, que estar al servei de la ciutadania, que pot donar veu a grups que no en tenen i que a més pot servir perquè els joves estudiants de periodisme del nostre poble facin les seves primeres pràctiques, com també als tècnics de so.

Encara que tots sabem que tirar endavant qualsevol projecte es qüestió d’il·lusió. Esperem que algú s’il·lusioni!


Arxiu del blog