06 de febrer 2011

El Súria obre el centenari amb l´elecció del logotip dissenyat per escolars







El Centre d'Esports Súria compleix enguany 100 anys de vida (1911-2011). Aquest club de futbol és el segon més antic del Bages, darrere del CE Manresa, que va celebrar el seu centenari el 2006. L'entitat surienca, com no podia ser d'una altra manera, està preparant un acurat programa d'actes per celebrar aquest important aniversari, uns actes que estaran en bona part concentrats a l'inici de la propera temporada 20011-12.

La comissió encarregada d'organitzar la celebració del centenari té al cap l'edició d'un llibre històric del club amb fotografies de les diferents èpoques, un dinar amb exjugadors, exentrenadors i expresidents, uns partits de futbol amb rivals de certa rellevància, tant per al primer equip com per als veterans, una quina per la Festa Major de Súria, i en l'acte d'elecció de la pubilla, per la festa major, relacionar-lo també amb la celebració del centenari del club.

En els seus 100 anys d'història destaca el pas de jugadors importants com ara Estanislau Basora la dècada dels 40, abans de ser traspassat al CE Manresa i posteriorment al FC Barcelona. El CE Súria va ser campió de Tercera Categoria les temporades 1925/26 i 1927/28.








El Centre d'Esports Súria va presentar el logotip del centenari del club, que ja s'ha començat a celebrar. Es va fer un concurs entre els escolars del poble per tal de rebre propostes, i el guanyador va ser Biel Rodríguez Pérez. El dibuix representa un número 100 inscrit a la camiseta de l'equip.

Ens sentim al costat del Centre d'Esports Súria, i estem molts contents pels seus 100 anys. Felicitats!!!


Arxiu del blog