02 de febrer 2011

El cost del Carrer Francesc Coll

El cost previst per les obres del Carrer Francesc Coll és de 87.046,57 €, amb una subvenció de 56.580,27 €, amb un cost repercutible de 30,446,30€.

Es fixa la quantitat a repartir entre els beneficiaris en la suma de QUINZE MIL DOS-CENTS TRENTA-TRES EUROS AMB QUINZE CÈNTIMS (15.233’15 €), quantitat equivalent al 50 % del cost repercutible, atès l’ interès i ús general que es preveu amb aquesta obra.

Vist una vegada el projecte i els veïns a qui es repercuteix la quantitat mencionada, nosaltres creiem que també seria necessari incloure els veïns del Camí del Futbol beneficiaris d’aquesta millora, el fet d’incloure els set veïns d’aquest carrer, faria disminuir substancialment la quota final de tots els veïns, ajudant també a l’Escola Sagrat Cor que és qui ha d’afrontar la quota mes considerable.

Però també tenim clar la necessitat de deixar en perfectes condicions el Camí de futbol i incloure-ho dins l’obra.

La nostra proposta la traslladem al grup de govern, però el fet de no consensuar els projectes a priori, deixa fora la nostra proposta per falta de temps i el fet que el grup de govern no ha contemplat la necessitat de fer una millora al camí de futbol.

Us traslladem la nostra petició:

Grup Independent de Súria, demana la incorporació de les següents esmenes en la repercussió en el projecte del Carrer Francesc Coll.

Vist el projecte de millora d’accessibilitat del Carrer Francesc Coll i les quantitats a pagar en la relació annexa de subjectes passius i de quotes individuals, creiem que el repartiment a pagar no té en compte que també són beneficiaris d’aquesta millora els veïns del Camí de futbol, que són set finques més a repercutir a la quantitat final a pagar.

Els veïns del camí de futbol són usuaris per necessitat –vist la característica d’aquest carrer que no té sortida per cap altra indret- del carrer Francesc Coll, amb la mateix increment de valor dels immobles de l’àrea afectada per les obres, tal com descriu el dictamen presentat en la comissió d’estudi de dimarts divuit de gener.

Per tant l’àmbit de millora repercuteix a totes les finques del Camí de futbol i des del nostre entendre han de participar de la mateixa manera que les finques que consten en la relació annexa.

Proposem que el projecte de millora sigui del tot integrador i tingui en compte:

· L’asfalta’t del camí de futbol, perquè quedi en perfecte estat.

· Que en el plec d’obres, sigui l’asfalta’t d’aquest carrer, la proposta de millora, per l’adjudicació de l’obra.

· Que la finca número 21, o el número 1 del C. Francesc Coll, pagui per la totalitat de la seva finca, com també el garatge L.

· Que les finques del Camí de futbol, també paguin amb la mateixa proporció i criteri que la resta de les finques.

· La possibilitat de contemplar un coeficient reductor al Col·legi Sagrat Cor, com equipament públic.

Esperem que es tingui en compte les nostres propostes esmentades anteriorment en el dictamen que ha d’entrar en aquest pròxim ple ordinari de gener.

Ens hem abstingut al dictamen.

Arxiu del blog