24 de febrer 2011

Urbanització de la plaça de Fusteret

Plànol de destribució de la nova zona verda de la plaça de Fusteret, com es pot veure es canvia l' orientació de la pista actual. Una franga pirametral (color negre al plànol) és de quitrà, les dues zones d'aparcament i la plaça de ciment, la resta s'acabarà amb sauló i arbres. (cliqueu a sobre)



En aquest ple de Febrer s’ha aprovat el projecte d’urbanització de la Plaça del Fusteret, amb el següent cost:

a) Cost previst de les obres

146.917,01

b) Cost de seguretat i projecte

6.458,85

Total cost

153.375,86

b) Subvenció del PUOSC

60.000,00

c) Subvenció Diputació

80.000,00

Total subvencions

140.000,00

Cost repercutible

13.375,86

La quantitat de 6.375’86 € és la que hauran de pagar els veïns amb contribucions especials, i la resta 7.000 € l’ajuntament.

Vist el projecte en una comissió informativa, el nostre grup va dir que seria interessant la substitució de tota la zona de sauló (terra compactada) per asfalt, deixant els escocells amb els arbres tal com es veu en el projecte. Es per això que vàrem fer l’esmena per escrit i així ho vàrem traslladar al grup de govern:

El Grup Independent de Súria, demana la incorporació de la següent esmena en el projecte d’urbanització de la plaça del Barri de Fusteret.

Vist el projecte d’urbanització de la plaça del barri de Fusteret, mostrat en la comissió d’estudi pel Regidor d’urbanisme, en la que s’endreça tota la plaça, canviant l’orientació de la pista, amb l’asfalta’t de la zona perimetral i el cimentat en la part d’aparcaments, deixant al voltant de la pista una zona amb sauló.

Traslladem les nostres aportacions fetes en el dia de la comissió, en la que vàrem manifestar que el projecte milloraria considerablement, amb la substitució del sauló per l’ asfaltat.

Aquesta substitució, implica un salt qualitatiu important, perquè el sauló és un material de poca durabilitat i poca salubritat. El canvi a un material més resistent com és l’asfalt o el ciment, fa que tot el projecte final aposti per un projecte a llarg termini.

Per tant, demanem que és quantifiqui aquest canvi i que es valori seriosament.

L’esmena no ha estat acceptada pel grup de govern, segons el Regidor d’urbanisme per falta de pressupost per una banda i altra perquè el projecte havia estat totalment consensuat amb els veïns, i a tots els hi agradava amb sauló, segons el Regidor, els veïns van manifestar que amb asfalt tindrien massa calor.

Per la nostra part, ens alegrem molt, de la bona sintonia entre els veïns i el grup de govern, és el camí a seguir.

Arxiu del blog