22 de febrer 2011

Súria i constructors d'obres signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament de Súria i el Gremi de Constructors d'Obres de Manresa i Comarca han signat un conveni de col·laboració per afavorir la prevenció de la sinistralitat en el sector i assegurar el compliment de les normatives sobre contractació, qualitat, formació, sostenibilitat i gestió de residus. La durada del conveni serà d'un any prorrogable.

El conveni va ser signat a la Casa de la Vila per l'alcalde Antoni Julián i el president del Gremi de Constructors d'Obres, Agustí Cots. La signatura d'aquest conveni va ser aprovada per unanimitat en el darrer ple municipal, celebrat el passat 27 de gener.

El Gremi de Constructors d'Obres col·laborarà amb l'Ajuntament per tal que cap contractista executi obres sense la preceptiva llicència municipal, a més de complir les normatives de seguretat i salut, prevenció de riscos laborals, ús d'energies renovables, qualitat del producte immobiliari i gestió de residus. L'entitat també organitzarà cursos de formació sobre aquests temes amb el suport de l'Ajuntament.

En el conveni també es preveu que aquelles empreses que adjuntin a la sol·licitud de llicència el document de ‘Nomenament de contractista', expedit pel Gremi de Constructors d'Obres, estaran eximides de presentar la documentació acreditativa referent a la situació de legalitat del contractista en relació amb la vigència de l'activitat econòmica, la disponibilitat de l'assegurança civil obligatòria i la correcta formalització de la seva inscripció al Registre d'Empreses Acreditades (REA).

Arxiu del blog