01 de maig 2011

68 gràcies!!!

Avui donem per tancada la nostra enquesta sobre el nom que cal posar a la plaça on s’ubicarà el nou Centre de Salut (CAP).



Com tots sabeu molt bé, es va obrir un procés participatiu als ciutadans del nostre poble per a la tria de nom d’aquest espai públic amb la participació de 563 persones.



Tal com hem dit en aquest bloc el procés era vinculant, i va guanyar l’ opció de Plaça de la Serradora amb 373 vots i que s’ha aprovat en aquet ple d’abril.:



Aprovar la nomenclatura de la “Plaça de la Serradora”, a la nova plaça construïda al solar on s’ubicarà el nou Centre d’Assistència Primària (CAP).



Nosaltres tornem a donar les gràcies, aquet cop: a les 68 persones que han volgut participar a la nostra votació particular i que curiosament han coincidit en l’ordre del resultat del procés participatiu.



Quin nom creus que cal posar a la nova plaça?

Plaça de la Serradora 24 (35%)

Plaça de Cal Belga 21(30%)

Plaça de les Caramelles 20(29%)

Plaça del Xupa Xup 4 (5%)



Només ens cal afegir un pensament en veu alta, ¿que hauria passat si tots els regidors del grup de govern haguessin estat presents en el moment de fer la votació? La resposta no la sabrem mai. Però aquest fet ens posa de manifest que les decisions d’uns quants pesen damunt de la majoria, i que ara, cal desenvolupar noves maneres de fer política, mes oberta i sense por al resultat, perquè aquest resultat serà el de les persones que de manera voluntària també tenen dret a donar la seva opinió. És l’obligació dels governants impulsar la cultura de la participació. Un camí que hem d’aprendre a recórrer: polítics i ciutadans.

Arxiu del blog