08 d’agost 2011

Els càrrecs de la Diputació cobraran entre quatre i vuit mil euros al mes


El BOPB publica les retribucions dels trenta polítics amb dedicació exclusiva a la institució provincial

Diputació de Barcelona Foto: Jordi Play/El Temps

La Diputació de Barcelona ja ha aprovat el cartipàs i les funcions dels diputats, i aquesta setmana les retribucions. El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ja ha publicat la llista de càrrecs polítics amb dedicació exclusiva en aquesta administració que ofereix serveis als ajuntaments de la demarcació barcelonia, així com les retribucions corresponents, en concepte de sou, a raó de catorze mensualitats per any, que van ser aprovades pel ple de la corporació.

Els trenta membres electes de la corporació exerciran el càrrec amb dedicació exclusiva i cobraran un mínim de 3.795,85 euros bruts mensuals i un màxim de 8.265,98. En total, l´import de la nòmina serà de 185.634,49 euros bruts cada mes, a partir de l'1 d'aquest mes d'agost.

El càrrec més ben remunerat és el de president, Salvador Esteve, amb 8.265,98 euros bruts. El segueixen els cinc vicepresidents de l'entitat : Alberto Fernández Díaz, Ferran Civil Arnabat –alcalde de Cercs–, Josep Llobet Navarro, Mercè Conesa Pagès i Antoni Fogué Moya que rebran 6.921,17 euros bruts; el mateix sou que que els sis presidents de grup: Joan Carles Garcia Cañizares, Pere Navarro Morera, Xavier Garcia Albiol, Arnau Funes Romero i Pere Prat Boix, igual que el president delegat d´àrea, Carles Rossinyol Vidal.

El diputat adjunt a la presidència, Joaquim Ferrer Tamayo, cobrarà 6.301,69 euros bruts i els portaveus dels grups, els diputats delegats i els diputats adjunts: Josep Mayol Antigas, Alberto Vilagrasa Gil, Álex Mañas Ballesté, Ramon Riera Macia, Mònica Querol Querol, Jordi Subirana Ortells, Josep Salom Ges, Marc Castells Berzosa, alcalde d´Igualada, Andreu Carreras Puigdelliura, Mercè Rius Serra, Josep Oliva Santiveri regidor de Navàs, Mireia Solsona Garriga, Rafael Roig Milà, Ignasi Giménez Renom, cobraran 5.967,60 euros bruts. Els darrers de la llista són els portaveus adjunts als diferents grups polítics, Santiago-Óscar Cayuela Tomás, Ramon Castellano Espinosa i Ramon Serra Millat, que percebran una retribució de 3.795,85 euros bruts.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I què que cobrin? No cobreu tots?

I vosaltres que desapareixeu tots de vacances i ningú veniu a veure cap activitat de la setmana jove que s'ha fet a Súria, el vostre poble? Durant una setmana hi han hagut activitats cada dia i vosaltres? De vacances?

gis ha dit...

Benvolgut i fidel seguidor del nostre bloc,
Cobrar no no cobrar no és la qüestió, tothom pot cobrar, però no aprofitar-se del seu càrrer públic per cobrar més que en una empresa privada.
La nostra presència en els actes que es fan al poble de Súria durant l'any,on sóm convidats, som presents en un 99'9% de les vegades, com tu saps molt bé, som persones responsables que estimem i reconeixem la feina que fan entitats i ciutadans del nostre poble. Però val a dir, que no sempre sortim a la foto!
I si, ara estem de vacances com el nostre Alcalde! També ens toca!

Bones vacances!

Anònim ha dit...

Aquest anònim realment necessita vacances ja que està molt alterat i probablement sigui víctima de un cop de calor que li fa dir tantes tonteries.

Arxiu del blog