01 d’agost 2012

La Setmana Jove de Súria engega motors


Ha començat aquest dilluns i els actes s'allargaran fins a diumenge

Súria celebra una nova edició de la Setmana Jove a partir d'aquest dilluns, 30 de juliol, amb un programa d'activitats variades que es desenvolupen en parcs, places i carrers de la vila. El programa inclou tres nits de tornejos esportius nocturns, una vetllada de jocs de taula per a adolescents i adults, una gimcana nocturna i circuit de proves en pista americana.

L'organització és a càrrec de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, el Casal de Joves i un nombrós equip de voluntaris i voluntàries.

La Setmana Jove segueix enguany la línia de la darrera edició, amb diferents millores per donar més atractiu als actes i evitar molèsties al veïnat de la zona de les activitats nocturnes. El programa previst és el següent:

Dilluns, dimarts i dimecres, 30 i 31 de juliol i 1 d'agost
  • 21.00 h. Campionats Esportius Nocturns. Tornejos de futbol, handbol, bàsquet i vòlei. Lloc: Parc municipal El Casino. Inscripcions: Casal de Joves, bar L'Aixeta i Cafè 9.
Dijous, 2 d'agost
  • 21.00 h. Vetllada de jocs de taula d'autor i alternatius per a adolescents i adults. Lloc: plaça de la Serradora.
Divendres, 3 d'agost
  • 21.00 h. Gimcana nocturna. Proves variades d'habilitat per equips en diferents indrets del casc urbà. Inscripcions: Facebook del Casal de Joves.
Diumenge, 5 d'agost
  • 18.00 h. Pista americana. Circuit d'equips amb proves i jocs amb fang. Lloc: camp de les Cases Noves. Inscripcions: Facebook del Casal de Joves.
La Setmana Jove pretén ser una proposta d'animació sociocultural per amenitzar les vacances d'estiu del col·lectiu jove de Súria, amb l'objectiu de possibilitar opcions d'oci alternatiu.

Arxiu del blog