04 d’agost 2012

TREBALLAR PER REAPRENDRE


El model del GIIS, es el del treball, el de fer propostes, el d’oferir-nos per resoldre temes cabdals com la signatura del CAP o/i rebre la compensació econòmica que determina la sentència de reparcel·lació de la plaça de la Serradora, la de formar part i fomentar comissions de manera activa com la dels empresaris de la Pobla.

 Aportem projectes innovadors com la creació d’un Pla de desenvolupament econòmic per a Súria. Hem fet un seguiment constant del bon funcionament d’implantació del 112, sense obtenir el resultat desitjat.

Hem contactat directament amb els ciutadans perquè ens expliquin de primera mà les seves preocupacions, per tal de resoldre, escoltar i fer costat les seves problemàtiques.


En aquest primer any de legislatura hem presentat nou mocions (quatre amb vot favorable), tretze precs i cent vint -i –tres preguntes de les quals unes trenta dues han estat reiteratives per la falta de resolució per part del grup de govern. A dia d’avui no sabem quines són les quotes a pagar per al nou curs de l’Escola de Música i quins diners aportarà l’Ajuntament –es a dir, els ciutadans - al nou model d’escola, com tampoc quin serà el futur de les treballadores de la neteja.


Dins el programa de Festa Major, cal felicitar la participació de les entitats surienques i de la iniciativa privada, però hem trobat a faltar més programació per als joves.


En aquests moments de crisi ens toca reaprendre a fer les coses. “Es de boixos esperar resultats diferents si seguim fen el mateix” (Einstein).


Bones vacances!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El "canvi" que havia de representar aquest nou equip de govern, no es veu enlloc, i ja portem més d'un any de la legislatura

Arxiu del blog