06 de març 2013

Josep Garcia s´imposa en júniors a la primera prova del campionat d´Espanya

El pilot d'Husqvarna, de 16 anys, va tenir una bona estrena a Santiago

Josep Garcia no podia començar millor l´estatal d´enduro en júnior-trofeu
Josep Garcia no podia començar millor l´estatal d´enduro en júnior-trofeu
Josep Garcia, pilot surienc de MB Racing, i oficial d'Husqvarna, no podia tenir una millor estrena en el Campionat d'Espanya d'Enduro, on es va imposar en la primera prova en la categoria júnior-trofeu a Santiago de Compostel·la. Amb 16 anys, Josep Garcia va aconseguir guanyar en la jornada de dissabte, demostrant la seva rapidesa en les diferents especials. Garcia no va donar opcions als seus rivals i va guanyar totes les classificatòries que va disputar, i fins i tot en alguna prova va situar-se entre els 20 millors de la classificació escratx de l'estatal absolut.
Així, Josep Garcia va portar la seva WR 125 al graó més alt del podi amb un avantatge de més d'un minut sobre el seu gran rival i company d'equip, Marcelo López. El diumenge va ser semblant al dia abans. Garcia va començar marcant el ritme en les especials i López era l'únic corredor que podia seguir-lo. El de Súria va tornar a sorprendre amb temps espectaculars. Al final de la segona jornada d'aquesta primera prova del Campionat d'Espanya, els dos joves pilots d'Husqvarna MB Racing eren molt millors que els seus contrincants. Josep Garcia va assolir un temps total de 34.14, 610 i Marcelo López de 35.21,130. Després de la seva actuació a Santiago de Compostel·la, Josep Garcia i Marcelo López són primer i segon a la classificació general del campionat en la categoria júnior-trofeu. La propera cursa serà l'abril a Valverde del Camino, a Huelva.
Pel que fa a a les categories sèniors, a Santiago de Compostel·la, va haver-hi un interessant duel entre Oriol Mena (Husaberg) i Ivan Cervantes (KTM). El primer dia de cursa, Mena es va imposar i en el segon va ser Cervantes el primer classificat, i aquest darrer es va imposar en el còmput global. Per categories, en enduro 1, Lorenzo Santolino (Husqvarna) va ser el vencedor en les dues jornades; en enduro 2, Oriol Mena i Ivan Cervantes es van repartir els triomfs; i en enduro 3, Danny Mc Canny (Gas Gas) va ser el vencedor. El manresà Joan Jou (Gas Gas) va ser vuitè classificat en enduro 3.

 

Arxiu del blog