06 de març 2013

Súria apropa l´aprenentatge musical a joves de la llar-residència d´Ampans


L'escola municipal de música de Súria ha iniciat els tallers Música a l'abast, en el quals participen joves amb diversitat funcional de la llar-residència i centre ocupacional La Colònia de la Fundació Ampans.
Els participants en els tallers faran una actuació pública que tindrà lloc el proper 18 de març. L'objectiu dels tallers és apropar l'esmentat col·lectiu a l'aprenentatge i participació musical en què es potencia la creativitat, la interacció i l'experimentació. Es tracta de la primera vegada que l'escola de música surienca porta a terme una iniciativa pedagògica adreçada específicament a persones amb diversitat funcional. Els participants en els tallers són joves d'edats compreses entre 20 i 30 anys.
Una altra de les activitats de la setmana cultural de l'escola de música serà l'exposició Els sons visibles, un recull de fotografies i textos sobre el paper de l'aprenentatge musical per a la creativitat i l'expressió de les persones amb discapacitats.
Es tracta d'una mostra itinerant que també s'ha pogut veure a Barcelona, Sabadell, Mataró, Igualada, Cervera, Sant Feliu de Codines, Centelles i Sant Adrià de Besòs. Recull gairebé una trentena d'imatges de la fotògrafa Ariadna Trias, acompanyades de textos de l'escriptor Màrius Serra. La mostra forma part del projecte Música a l'abast.

Arxiu del blog