05 de març 2013

La Junta de Govern de Súria aprova la llicència d'obres de Cabanasses

La CUP va presentar el passat dimecres un escrit a l'Ajuntament de Súria recordant que Iberpotash no tenia llicència d'obres per rependre aquests treballs

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Súria va aprovar dijous la llicència municipal d'obres per construir l'accés a la rampa de la mina de Cabanasses. La reunió de l'esmentat òrgan de govern municipal es va celebrar a partir de les 20.00 h. i tenia caràcter extraordinari. Cal recordar que la CUP va presentar el passat dimecres un escrit a l'Ajuntament de Súria recordant que Iberpotash no tenia llicència d'obres per rependre aquests treballs.
 
La decisió de la Junta de Govern ja ha estat comunicada a l'empresa Iberpotash SA i a la direcció general de Territori i Sostenibilitat, al departament de Disciplina Urbanística de la conselleria de Territori i Medi Ambient, a l'Oficina de Gestió Ambiental Unificada de Barcelona i a la subdirecció general de Mines del departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.
 
Iberpotash va presentar aquesta sol·licitud de llicència d'obres després de la recent aprovació del Pla Especial Urbanístic sobre l'accés a la rampa de la mina de Cabanasses.
 
A requeriment de l'Ajuntament, l'empresa també va presentar documentació complementària per a la realització d'aquest tràmit.

Arxiu del blog