10 de novembre 2008

PSC DE SÚRIA: SOSTENIBILITAT ZERO!


Fa pocs dies en la setmana de l’energia, el nostre poble lluïa en hores diürnes faroles a tota llum, no un dia ni dos, sinó tres.

En aquest ple d’octubre el Regidor de via pública davant del comentari va dir que ningú no havia avisat i que era culpa de tots. Ara, tots tornem a ser culpables de veure les llums enceses en hores de llum les faroles del barri Joncarets, al matí quan ja es clar a 2/4 de 8 del matí.

Suposem que encara funcionen a l’hora vella i el canvi d’hora encara no és efectiva en aquesta zona. No ho denunciem al primer dia, ja fa gairebé quinze dies que el rellotge no s’ha posat les piles! Però es veu que tots els funcionaris de l’Ajuntament no avisen, ni la policia Municipal ni els treballadors de la brigada.

Ara, si fem la pregunta per aquest mes de novembre ens diran que som culpables de no dir res, però es clar, sabem que hi ha l'encarregat de la brigada que passeja per tots els carrers com també tenim el nostre amic de la jaqueta brillant, que ara que és Regidor tot es perfecte en el funcionament de l’Ajuntament.

Ai, quina memòria tan curta! Però sempre tenim les campanyes sostenibles per dir que hem d’estalviar energia, mentre veiem com el grup de govern encapçalat pel PSC li importa ben poc tot això de l’estalvi d’energia i l’estalvi en general.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"haz lo que digo pero no lo que yo hago", és cert que el moviment es demostra caminant i que qualsevol administració ha de ser la primera en donar exemple a partir de les seves actuacions i en el més difícil dia a dia.
Les grans iniciatives de cara a l'estalvi d'energia, associades amb el respecte al medi i amb l'optimització de recursos, devenen simple paper mullat si tots i totes no posem una mica de la nostra part.
Actua localment, pensa globalment... ;-)

Arxiu del blog