12 de març 2010

Un racó oblidat












































El carrer de la Pleta el van oblidar quan van fer la remodelació o restauració del Poble Vell, es van estalviar el carreró per que baixant des de l'esglesia passa totalment desapercebut, ... com podem comprovar els senyors de les canalitzacions del gas el tenen present en els seus rebuts i normatives, ...present i oblidat al mateix cop..., no cal donar-se de cops contra la pared per apreciar la diversitat de textures i estats de degradació, en tot l'entorn no trobarem una concentració de deixadesa d'aquestes caracteristiques, i si no, els convido a fer una acurada visita. benvinguts al racó de la degradació, ...encantador.

1 comentari:

Toni Lázaro ha dit...

Això que ha passat i que continua passant amb aquest carrer té un nom: discriminació i exclusió...

L'oblit o la negligència, demostra la veritable implicació d’alguns polítics en la millora i el manteniment de la seva comunitat i la seva història.
Quan la majoria de països europeus dediquen abundants recursos en revaloritzar i mantenir l’entorn rural, aquí deixem que se’ns caiguin a pedaços les façanes de les cases del carrer Pleta.
Vergonyós.
Gràcies gent del G.I.S. ja que sou vosaltres els pocs que s'enrecorden d'aquest racó oblidat, igual haurem de canviar el nom del carrer...
Carrer Pleta, per carrer de l'oblit... sona romàntic si només es quedés en el nom...

Arxiu del blog