17 de març 2010

Més de cent persones, en el Berenar Intercultural de Súria

Es van preparar 27 plats de països d'Europa, Àfrica i Amèrica


Assistents al Berenar Intercultural. Ajuntament Súria

Més d'un centenar de persones van participar divendres passat, 12 de març, en el tercer Berenar Intercultural organitzat per l'Escola Municipal d'Adults de Súria, dins dels actes del Dia Internacional de la Dona. El programa d'activitats, iniciat el passat 7 de març, es tancarà el proper 22 d'abril.

Els alumnes de l'Escola Municipal d'Adults van preparar 27 plats representatius de Catalunya, Balears, Andalusia, Galícia, Argentina, Bolívia, Equador, Marroc, Paraguai, República Dominicana, Ucraïna i Senegal. També van explicar als assistents la manera de cuinar-los. L'Escola Municipal d'Adults té alumnes de 17 nacionalitats.

L'objectiu del Berenar Intercultural és afavorir l'apropament a les realitats dels països i comunitats presents al centre, a través de les seves tradicions gastronòmiques. En l'acte va participar la regidora de Cultura, Turisme, Educació i Igualtat de l'Ajuntament de Súria, Encarna Mata.

El programa commemoratiu del Dia Internacional de la Dona ha estat organitzat per l'Ajuntament de Súria, amb la col·laboració del Casal de la Dona, l'Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona.

Remarquem la feina ben feta de la Directora de l'escola d'adults Dolors Martín, i de la professora Maria Lòpez, que acompanyats de la feina generosa dels voluntaris, es consoliden actes com aquest i les activitats del dia a dia, tan o més importants.



Alguns dels plats preparats. Ajuntament Súria

Arxiu del blog