17 de març 2010

Súria rebrà un préstec del Programa de Crèdit Local


Antoni Julian i Antoni Fogué durant la signatura. Diputació Barcelona

L'alcalde de Súria, Antoni Julián, va signar ahir, dilluns, un conveni de préstec per valor de 234.534,27 euros amb Caixa Catalunya, els interessos del qual han estat subvencionats amb 37.615,08 euros per la Diputació de Barcelona. El préstec s'emmarca dins del Programa de Crèdit Local, adreçat als ajuntaments per tal que accedeixin a crèdits a baix interès per poder fer inversions municipals.

L'esmentat préstec servirà per finançar les inversions previstes al pressupost de 2010, entre les quals destaquen les expropiacions al barri de Sant Jaume per desenvolupar el Projecte d'Intervenció Integral del Poble Vell-Sant Jaume, acollit al Pla de Barris de Catalunya.

En l'acte de signatura del préstec, realitzat a Barcelona, van participar el president de la Diputació, Antoni Fogué, i el director general de Caixa Catalunya, Adolf Todó, com a responsables de les institucions promotores del Programa de Crèdit Local. Altres municipis beneficiats enguany per aquesta iniciativa són Gavà, Montmeló, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès i Sant Feliu de Llobregat.

Arxiu del blog