15 de març 2010

GIS RESPON


En cap moment el Grup Independent de Súria, G.I.S, ni la seva portaveu, han faltat al respecte a la Junta del barri Mare de Déu d’Agost, ni a cap altra entitat del poble.

Si algun participant, organitzador, o actor figurant s’ha sentit ofès per qualsevol comentari tret de context atribuït al nostre grup GIS, rebeu les més sinceres disculpes. La nostra única voluntat era la de fer una recomanació respecte a un punt concret de les escenes bíbliques nadalenques. Tal i com reflexa l’acta del Ple Ordinari del mes de gener, el GIS puntualitzà; “ ...i no ho diu com a crítica, sinó per millorar la cavalcada”

En la mateixa línea d’interpretacions, el Regidor de festes Sr. González manifestà que la cavalcada d’aquest any “era la millor feta des de feia temps”. Estem segurs que el Regidor en qüestió, quan va fer aquestes manifestacions públiques, no pretenia perdre el respecte ni desqualificar l’esforç d’altres entitats i voluntaris particulars que han organitzat anteriorment la Cavalcada.

Dit això, hagués estat més correcte que la Junta del barri Mare de Déu d’Agost s’hagués adreçat directament al nostre grup per tal de conèixer de primera mà quina era la nostra observació realitzada en el ple municipal o hagués sol·licitat les Actes del mateix en comptes de recórrer a fonts inexactes, parcials i interessades en crear polèmiques inexistents i falsos enfrontaments.

De la resta de la carta publicada la setmana passada, no entrarem al detall, entre d’altres coses perquè hi reconeixem veus partidistes que volen magnificar, distorsionar i capgirar un comentari amagat darrera la signatura de la Junta d’un barri. Per últim i en referència a concretes expressions utilitzades en la redacció de l’esmentada carta, dir-vos que tampoc ens sembla adequat debatre aquests tipus d’atacs personals tant poc ètics.

Arxiu del blog