21 de març 2010

Elèctrics











El segle XXI ha arribat a Súria?

el futurisme dels anys seixanta poc imaginava la vigència dels seus projectes en el temps, a la nostra vila podem gaudir d'una obra d’enginyeria creativa, imprevisible i espontània. La frescor de les formes lineals salta sense complexos lliscant per les façanes i concentrant-se en els angles, quina brutalitat, quin atreviment.


Els veïns privilegiats que poden gaudir d'un d'aquests elements a la seva façana, es senten importants, són la part d'un tot que connecta de forma visible amb l' entrellat elèctric del progrés en el seu estat més pur i primitiu.

Poble i progrés.


...el Procés aleatori de les connexions terrestres i l'enginy dels creadors anònims. Artesania medieval amb collarets i arracades de coure i cautxú amb llargs filats embolcallant. Les connexions del progrés sense cap tipus de vergonya lluint sobre les pedres eternes alineades amb tot el caprici de la necessitat de futur.


Val més no donar idees o l'equip de govern així com suprimeix els vehicles també pot suprimir el cablejat elèctric i haurem de treure les espelmes... els llums d'oli...la tradició al poder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cal que posem un toc electritzant a les nostres vides mossegant un cable.


Arxiu del blog