27 de març 2010

Oxígen al nou parc

Rectificar és de savis, sempre podem rectificar i millorar els nostres projectes. El desitjat parc ja esta a l'abast dels més petits del poble...però i els pares i avis que els acompanyen? doncs no tenen lloc per seure ja que només disposen de dos bancs i un cop seuen els sis primers que arriben les places queden ocupades i no queda més remei que buscar un forat en la balla de fusta per poder repenjar el cul, els peus comencen a fer mal al cap d'una estona d'estar dret i la canalla no en té prou amb cinc minuts.


En quant a les dimensions i els elements també tindríem que fer un pensament, recorda un pis de trenta metres quadrats ple de mobles on la mobilitat queda reduïda i sembla que topis per tot arreu. Donem una mica d'oxigen, tenim espai, si suprimim el parterre de les heures i ampliem el parc.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest projecte era una molt bona eina de treball entre el Consell d'Escolars i el Consell de Grans, els principals usuaris, els principals que saben el que volen, el que necessiten i com hauria de ser.

Arxiu del blog