03 de maig 2010

Súria adjudica les obres de nou FEOS

El ple municipal de Súria va aprovar provisionalment ahir, dijous, per 7 vots a favor (PSC, ERC i GPS) i 6 abstencions (GIS, AIS i CiU) l'adjudicació de les obres dels tres projectes inclosos en el nou Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat. En total, els respectius pressupostos d'adjudicació sumen 506.332,70 euros + IVA. Els tres projectes són els següents:

* Arranjament per a la sostenibilitat del Pla de la Font i adaptació tecnològica de la font i entorn de la plaça de Sant Joan. Pressupost d'adjudicació: 285.951,05 euros + IVA. Projecte adjudicat a l'empresa Carrers i Obres SL.
* Recuperació ciutadana del riu Cardener al pas pel nucli urbà de Súria. Pressupost d'adjudicació: 198.499,43 euros + IVA. Projecte adjudicat a l'empresa Construcciones Somic SL.
* Substitució de la tanca perimetral del CEIP Francesc Macià. Pressupost d'adjudicació: 21.882,22 euros + IVA. Projecte adjudicat a l'empresa BagesCon 2002 SL.

El ple també va prendre els següents acords:

* Aprovar provisionalment, per unanimitat, el reglament d'utilitzacio de les instal·lacions de Ca l'Agut, cedides a l'Ajuntament per l'empresa AEICSA Agut Empresa Inmobiliaria Catalana SA per a activitats socials, recreatives o d'esbarjo organitzades per l'Ajuntament, associacions o entitats. El reglament especifica les condicions d'ús, els mecanismes de sol·licitud per a la celebració d'activitats i la determinació de responsabilitats en cas de desperfectes. En el cas d'activitats nocturnes, el reglament obliga els organitzadors d'actes a respectar en tot moment el descans dels veïns.
* Acceptar, per unanimitat, la subvenció de 89.400 euros concedida pel departament d'Educació de la Generalitat per al finançament de l'Escola Municipal de Música (curs 2009-10).
* Aprovar provisionalment, per 9 vots a favor (PSC, GPS i GIS) i 3 abstencions (AIS i CiU), la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa de prestació de serveis de l'Escola Municipal de Música i de l'Escola de Formació d'Adults per al curs 2010-11

1 comentari:

Toni Lázaro ha dit...

I com que tractant-se de FEOS,
ningú s'ha enrecordat del carrer Pleta.
A part de què jo no sóc molt maco, oblidar-se d'un carrer és també molt lleig.

Arxiu del blog