07 d’octubre 2010

Petició complerta ??? 2ª part




La cuneta del costat esquerra de la carretera Castelladral ja esta feta, però es veu que els operaris ens van posar –sense voler- la mel a la boca i pensàvem, tontos de nosaltres, que acabarien el que havien començat, rematant amb una minúscula vorera de quaranta centímetres tot el traçat que ocupa la nova cuneta.

Després de fer el comentari al Ple, se’ns va informar que no estaven obligats a fer la vorera i nosaltres, pesats de mena, vàrem dir que havien estat “ells” els que havien començat la vorera.

Sigui com sigui el divendres un cotxe de Diputació feia fotos del treball realitzat , i no sabem si acabaran tibant les orelles als que han gosat posar un mil·límetre mes de ciment que el corresponia o s’engrescaran a acabar-la.

Nosaltres, però, insistirem a que posin una mica mes de ciment encara que sigui de quaranta centímetres, i els veïns puguin gaudir d’una petita vorera, que sempre els ajudarà a salvaguardar-se en el moment que creuen els dos camions de la mina.

Com es veu en la tercera imatge, els operaris es van repensar i van afegir mes ciment, però ara el tram alt i el tram baix a quedat sense fer... quins...

Arxiu del blog