04 d’octubre 2010

Ple de setembre

L'Ajuntament de Súria rebrà el nou CAP abans de final d'any

El local del nou Centre d'Assistència Primària (CAP) de Súria, actualment en la seva darrera fase de contrucció, serà lliurat a l'Ajuntament de Súria abans d'acabar aquest any 2010 per part de l'empresa constructora Corriola SL, segons la previsió expressada ahir, dijous, per l'alcalde Antoni Julián durant el ple municipal ordinari que es va celebrar al saló de sessions de la Casa de la Vila.

L'alcalde també va informar al ple que el Jutjat Mercantil número 3 de Barcelona va fer pública, amb data del passat 30 de juliol, una sentència favorable al conveni del concurs de creditors instat per Corriola, i al qual es va adherir l'Ajuntament de Súria.

Després de la recepció de l'obra, l'Ajuntament cedirà el local del CAP al CatSalut de la Generalitat per a la posterior entrada en servei d'aquest equipament sanitari. La data d'inauguració del nou CAP haurà de ser fixada pel CatSalut després de dotar el local dels equips necessaris per al seu funcionament.

El nou CAP de Súria tindrà una superfície de 1.105 metres quadrats, als quals s'afegiran altres dependències annexes a la planta del soterrani i a sotacoberta. L'escriptura de permuta signada amb Corriola indicava que l'entrega del local a l'Ajuntament es faria el 31 de juliol de 2010, tot i que també s'hi preveia una pròrroga de sis mesos sobre aquesta data en cas d'incidències durant la construcció.

Sí, aquesta notícia (la de l'anunciat de l'article de manresainfo )es va donar en aquest Ple de Setembre. Una bona noticia per Súria, perquè fins ara -encara que mai ho voldran admetre- ningú i diem NINGÚ no en sabia treure l’aigua clara.

Segons la sentència la permuta del local no perdrà ni un euro, però sí es perdrà el 50% dels 185.695 € que es deu a l’Ajuntament en concepte de liquidacions tributàries (permís d’obres), IBI, IAE, taxa d’escombreries entre d’altres.

Segons el conveni de l’informe concursal la quantia de Cessió de Finca a canvi d’obra nova és de 2.580.752, 83 €. I en tot el deute no hi consta cap classe de garantía, és per això que ningú podia donar raó amb tota certitud de rebre la finca del CAP.

La mala notícia per la resta de Creditors Ordinaris que van reclamar el mateix tractament de crèdit ordinari en la totalitat del deute de l’Ajuntament, és que han perdut la sentència i això els comportarà el pagament de les costes.

Arxiu del blog