20 d’octubre 2010

Seguiran les obres de l'entorn de la Caserna


Després de fer les preguntes oportunes en aquest passat ple sobre la urbanització pendent de la Caserna, el Regidor d’Urbanisme va confirmar que en les properes setmanes es faria la vorera provisional. Segons fons de l’Ajuntament, demà començarà la urbanització de l’entorn del Centre Ocupacional i Llar residencial de la Caserna.

La superfície total de l’àmbit corresponen a 1.077,50 m2 que s’estima segons la memòria a 75.875,66 €. Aquest acord va ser fruit de les reunions fetes amb la direcció del Centre i de les concessions fetes per ambdues parts. Estant a la taula de reunions tots els grups de l’oposició, que vàrem fer importants aportacions.

Aquestes contraprestacions beneficiaran a una bona part dels vianants del Carrers Tarragona i Girona, com dels veïns del Barri Santa Maria, que els permetrà caminar en condicions, fent un camí escolar que ajudarà a pares i fills, com als residents de la llar a desplaçar-se amb mes facilitat per arribar al mig del poble.

Des de la zona urbanitzada del Carrer Tarragona –costat oest- es crearà un vial del tot-ú- amb recobriment de reg asfàltic de 1,5m d’amplada resseguint la carretera. Al costat Sud es crearà una nova vorera de 3 metres, l’acabat d’aquesta vorera es refarà amb panot, l’arbrat estarà ubicat en escocells cada 10 metres, amb franja de formigó raspallat.

Fins que tota la urbanització no estigui acaba no es farà la recepció de l’obra de la Caserna, donat així per acabat, la finalització de la solució adoptada en l’acord entre Ajuntament i Direcció del Centre.

*Article del bloc relacionat: Papers mullats del 13 de setembre 2010

Arxiu del blog