12 d’abril 2012

Implicació i Compromís a les Caramelles de Súria

Implicació i compromís són dos dels adjectius que fan créixer any rere any les caramelles de Súria. Però en realitat són els joves de la nostra vila els que aposten fort per la festa, els que formen part de la comissió, els que organitzen i  es responsabilitzen de tots els detalls, els que van a portar els cartells de la propaganda a la resta de pobles del voltant per guanyar uns quants diners per la seva colla, els que munten i desmunten taules i cadires, i els que per descomptat s’organitzen per assajar i lluir dissabte i diumenge per masies i carrers els seus vestits,  danses i  cants.
Els no tan joves estan de la mateixa manera implicats, aquests no són altres que els pares i avis, els pares que paguen els sopars oficials i no oficials, les dessuadores, i tota la indumentària per anar tots ben guarnits. Els pares responsables de vestir els seus petits infants que es troben a la festa acabats de néixer i comencen respirant les cançons de caramelles, apuntant  un futur engrescador.
Les caramelles de Súria, creixen cada any, i és  que tothom i té cabuda,  la il·lusió es veu amb els rostres dels seus participants,  sigui quina sigui la seva edat. Es una Festa del poble, que té el recolzament de l’Ajuntament, però sense la suma dels set-cents caramellaires seria impossible. Ens sentim orgullosos, gràcies a les entitats i a tots els participants!

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Arxiu del blog