03 d’abril 2012

Neteja de la riera de Tordell







Dins la comissió de l’aigua, de la qual formem part, vàrem donar suport a la iniciativa que veïns i administració suméssim esforços per aconseguir un bé comú i netejar el tram autoritzat per l’ACA de la riera de Tordell.
Però també s’ha de dir que els quatre cents metres netejats a fons pels voluntaris de l’Associació de veïns de Joncarets ha quedat com una patena, però si mirem les dues primeres fotos, aigües amunt i aigües avall la riera segueix amb el seu deplorable aspecte.  Resultant l’actuació  de poca eficàcia , ja que no protegeix el nucli habitat en cas d’una baixada forta d’aigües.
Esperem que l’ACA, ara sense recursos estigui oberta a propostes  que els faci  les poblacions i sota la seva direcció, doni mes autoritzacions a fer neteges de rius i rieres, que són necessàries i han estat descuidades durant massa temps.
Cal felicitar al voluntariat,  la festa de l’esmorzar que va pagar l’Ajuntament, però també esperem que en pròximes actuacions, puguem veure  guants i ulleres, per evitar petits accidents. De totes maneres gràcies als desinteressats veïns!!!

Arxiu del blog