29 de maig 2012

Primers castells de set de l'any dels Salats


 
Moment de carregar un 4d7 per part dels Salats. Foto: David Garriga
Els Salats descarreguen a la primera actuació forta de l'any tres castells inèdits a la present temporada. Acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui, també com ara fa un any, els Salats han encetat la gamma bàsica de set amb treball però ofici. Després dels pilars d'entrada a les pistes de l'Escorxador, i amb motiu de la Festa Major del Rastells, els Salats encaraven el quatre de set, que ha acabat sent un dels quatre de sets més maco dels que es recorden tot i les novetats que hi havia tant a tronc com a la pinya. Els de Caldes, han fet sense cap problemes un quatre de sis lleuger fent preveure un castell superior.

En segona ronda, es plantejava l'altre castell de set, un tres bastant diferent de la passada temporada però amb certa experiència al tronc que sense cap mena de dubte ha fet que el castell es pogués salvar. Amb l'aixecador col·locat i l'enxaneta a punt de carregar el castell, tota l'estructura ha rebut dues batzegades que han deixat tocat el castell. Amb ofici i una mica de sang els Salats han aguantat fins que la canalla ha sortit del castell i poc a poc s'ha vist que es podia anar descarregant, fent així un castell que la colla haurà de millorar si no vol tenir cap ensurt un altre dia. Els convidats han desmuntat un tres de sis amb el pilar, tancant-se molt a terços, tot i això en segona temptativa no ha tingut cap problema i l'han descarregat el castell sense més problemes.

A la tercera ronda, tot i baixar un pis s'estrenava estructura d'enguany, el primer cinc de sis de la temporada que els Salats encara no havíem pogut estrenar per falta d'efectius. Els Castellers de Caldes tancaven la ronda de castells amb un tres de sis, també lleuger i satisfets del treball fet. Amb dos pilars salats i un dels convidats tancaven un any més una gran actuació al barri del Rastells a Súria.

Actuació:
Salats de Súria: 2p4, 4d7, 3d7, 5d6, 2p4.
Caldes de Montbui: p4, 4d6, 3d6a, 3d6, p4.

Arxiu del blog