16 de maig 2012

Súria organitza un cicle de seminaris per a l'emprenedoria


Adreçats a tothom, tindran lloc els divendres 25 de maig, 1 i 8 de juny

L'àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Súria ha organitzat un cicle de tres seminaris gratuïts per incentivar l'esperit emprenedor i oferir les eines necessàries per desenvolupar projectes empresarials. Els seminaris, adreçats a tothom, tindran lloc els divendres 25 de maig, 1 i 8 de juny al saló de sessions de la Casa de la Vila.

Els temes dels tres seminaris programats és el següent:
  • El Servei d'Assessorament a Persones Emprenedores de l'Ajuntament de Súria. Descripció de l'oferta de serveis i recursos disponibles per a les persones emprenedores. Dia: divendres, 25 de maig. Horari: de 9.30 a 10.30 h.
  • Com es generen les idees empresarials?. Com generar i avaluar noves idees de negoci. Dia: divendres, 1 de juny. Horari: de 9.30 a 11.30 h.
  • Què vol dir ser autònom? Ajudes i subvencions. Tràmits, obligacions fiscals, responsabilitats i ajuts disponibles. Dia: divendres, 8 de juny. Horari: de 9.30 a 11.30 h.
Les persones interessades en participar-hi hauran de formalitzar prèviament la seva inscripció a l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria (planta baixa de la Casa de la Vila), ja sigui presencialment, per telèfon (93.868.28.00) o per correu electrònic (promocio@suria.cat).

Aquest cicle de seminaris compta amb el suport del departament de Treball de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la xarxa pública de suport a la creació d'empreses Inicia i el Fons Social Europeu.

Arxiu del blog