25 de juliol 2008

CAMÍ AL CEL






Una de les propostes que ha fet GIS en el projecte d’ampliació del Cementiri és la d’aprofitar aquest moment per fer un accés rodat més ampli, que beneficiï l’entrada al barri del poble Vell, pel carrer del Roser, com també que tota la carretera passi a ser el doble d’ampla, millorant les corbes molestes i estretes.

La resposta ha sigut????? ..........NO

Per què? Primer perquè només hi ha més circulació en aquesta zona el dia de tot Sants. (Per tant, els visitants de fora vila i els habituals, hem de seguir patint no caure pel barranc. I veurem una ampliació esguerrada?)

Segon, perquè no tenim diners per pagar un tram d’uns cinquanta metres que no son de propietat de l’Ajuntament.

Nosaltres també vàrem recomanar que l’ampliació del cementiri inicialment amb més nínxols passes a ser més petita i es contemplés la possibilitat de posar-hi més urnes -més econòmiques de construcció i més barates per als compradors- però que calia des de el nostre punt de vista l’ampliació total de tot el tram de carretera.

De moment sembla que es contemplarà ampliar l’accés de l’entrada del carrer del Roser. Per tant encara ens tocarà “patir” fins arribar al últim recorregut del camí. El nostre petit purgatori per que ens obrin les portes del cel?

Arxiu del blog