20 de juliol 2008

REUNIÓ AL DESPATX EMBLEMÀTIC DEL P.S.C


Amics Suriencs, estem contents, perquè el nostre grup GIS, ha estat cridat al despatx del nostre Alcalde. Contents perquè estàvem segurs que ens donaria una notícia que faria que Súria fos l’enveja de la comarca, el nostre cor batejava en força i el nostre cervell pensava quina podia ser aquesta fantàstica notícia que feia que el nostre Alcalde, representant de la força i del bon govern del poble, es dignés a citar-nos en un lloc tant emblemàtic, com és el seu despatx. Per fi, veuríem el projecte del nou tren tram? Per fi, Iberpotash, gràcies a les seves negociacions, perquè a nosaltres no ens hi volen, han donat el pins de la mina? Per fi, ens havien concedit un subvenció per fer moltes coses....Tot això ho pensàvem mentre caminàvem pel llarg passadís.

Arribats, in situ, les paraules de l’Alcalde van ressonar estranyes, ens deia, que teníem que retirar un article del bloc, que ja havíem publicat a la Torre, perquè en el moment de la publicació del bloc, ell ja havia donat comptes en el Ple. Caram, quin embolic! Seguia parlant i ja gairebé no escoltàvem, tota la nostra exaltació desapareixia en un moment. El més important d’aquella conversa, en aquell lloc emblemàtic, era una “merdeta” d’article publicat en el bloc, que no hi entrava ningú i que ja feia la tira de temps que circulava en paper i que tothom ja havia llegit?

La segona frase magnífica era dir-nos que els nostres articles eren insultants i que falten a la veritat, i es clar, nosaltres som d’aquesta manera i que ells no. De quina manera vàrem pensar? La feina de la oposició és controlar i ser crítics en la gestió del grup de govern. I el grup de govern s’ha de dedicar a treballar pel poble, que estem segurs que fan, i deixar de censurar els nostres articles.

Els partits d’esquerra com PSC o ERC no poden retallar la llibertat d’expressió!

El seu argument es dir-nos que mentim perquè diem que el nostre Alcalde viatja a costa dels nostres dinerons, quan resulta que li ha pagat l’empresa MTM, però el nostre Alcalde sap que si li han ofert el viatge és gràcies al càrrec que te dins del Consell Comarcal, no per ser un ciutadà de peu. I el sou com Alcalde està pagat pels contribuents com també la contraprestació que rep en concepte d’ assistència a les reunions al Consell. El càrrec comporta les seves càrregues i en aquest cas, també els seus beneficis, com un viatge pagat.

Esperem que el grup de govern treballi, treballi i treballi i es deixi de tonteries d’articles.

P.D. Les prohibicions o els retalls, provoquen un estat anímic contrari, i si no que ho diguin als fumadors.

Arxiu del blog