11 de juliol 2008

PARAULES, PARAULES…

Mirant la Torre, comprovem l' harmonia del nostre grup de govern, el tripartit eficaç i eficient, parlant amb un sol discurs dividit en entregues per tal de que no caiguem en l'aburriment. És tal la seva cohesió, que ens han arribat veus que el mateix President de la Generalitat ha demanat la marca de l'adhesiu que enganxa les llengües i fa que el tripartit visqui en aquest món de les meravelles.

El primer sorprenent és veure la foto, en el butlletí municipal, on hi figuren les nou persones que formen part de la brigada, i que en el mateix butlletí i fins i tot al Regió 7, es demana a quatre persones més per formar part de la "colla", per tant... sumen tretze? suposem que el seu inici de eficiència ja comença a fallar quan la suma final ha de ser onze.

També ens agrada molt quan se'ns explica que són els encarregats de mantenir els equipaments municipals, i de moment no han fet ni les obres de manteniment de les piscines que han pujat la suma de 58.526 € ni la del casino amb un cost de 31.500 €, i per acabar-ho de rematar el nostre Alcalde ens diu que - en major estalvi puguem assolir la màxima millora- i hem pagat d'hores extres 1.493 € en el mes de maig, perquè no fan torns rotatius i s'han de pagar els caps de setmana.

I si no en tenim prou, ara en època de vaques magres, afegim dos agents de policia més, passant a un cos policial de deu persones.

Mentrestant el nostre amic del GPS, ens mira somrient en una foto més gran que la del propi Alcalde (al qui recomanem que no es posi camisa negra i corbata clara per fer-se la foto, que en lloc de l'Alcalde pot semblar el capellà del poble ). Mentre, l'ombra del somriure de la foto més gran, ens diu que "Contribueix a la governabilitat", es clar, ara està a l'altre costat, i no sembla recordar que fa poc portava una maqueta sota el braç. Però la memòria és curta quan la butxaca vessa.

També ens agrada com el nostre Regidor "timbrat" d' ERC, s'enfada perquè li demanem quan tindrem el camp de futbol amb gespa artificial i li demanem el calendari aproximat de les obres, i no es cansa de repetir-nos que és molt fàcil exigir camp de gespa artificial a través dels mitjans de comunicació cada setmana o en un Ple darrera un altre!. Ara sabem perquè no obtenim respostes: "estem esperant el timbre!", i que no para de trucar timbres, perquè li timbrin el paper que li donarà la subvenció de 108.000 € per començar a instal·lar el Camp de gespa, però ens preguntem: no ens havien donat la subvenció en la legislatura passada? Ah! Que no! Que sempre anem despistats i no podem deixar-nos portar per les murmuracions. Esperem amb ànsia la "paraula de timbre!"

Passeu unes bones vacances i bona Festa Major, nosaltres seguirem insistint amb les sumes que no sumen, els números que no quadren, les butxaques plenes i el maleït timbre que no sona. En definitiva, us prometem que "seguiremos hablando del gobierno"

Arxiu del blog