28 d’octubre 2008

JO ESTALVIO,ELLA ESTALVIA, SÚRIA, NO ESTALVIA ENERGIA!

Mentre que la Generalitat de Catalunya promou la setmana de l’Energia del 20 al 26 d’octubre i ha repartit triptics i adhesius.

A Súria hem vist en hores de sol, l’enllumenat de carrer a tota marxa al bell mig del poble. Hores i hores les faroles de l’Avinguda de l’Ajuntament i altres carrers han estat obertes, davant la passivitat del tripartit surienc: PSC, ERC, GPS.

Suposem que no sabien això de la “setmana de l’Energia” i casualment ha coincidit aquesta crida a l’estalvi, en una celebració al “NO” estalvi i divendres 24 a la tarda, dissabte 25 i diumenge 26 els suriencs hem gaudit d’uns focus extres que han il·luminat les nostres vides.

Una coincidència que fa palesa aquella frase que diu “ lo que nada me cuesta que vaya de fiesta”... es clar, no paguen els que governen. Paguem tots! I les campanyes on tots ens omplim la boca i parlen de sostenibilitat, se’n van en “orris”.

El ciutadà cada vegada esta més segur, que els polítics es/ ens passem (per la part que ens toca) les coses pel forru... Els primers en donar exemple han de ser les pròpies administracions.

Arxiu del blog