31 d’octubre 2008

EL PSC ES PREPARA, APUNTA I ES PENSA QUE FA DIANA.


Quatre hores per preparar les respostes... perquè? quin sentit té donar una resposta si la pregunta és incomoda?, no cal... sempre podem posar-nos d’acord i no dir res amb dues-centes paraules. Qui mereix una explicació? només els elegits, tots aquells que són els meus amics, els que en tot moment estaran al meu costat, tots els que amb un somriure de complicitat aplaudiran les meves evasives, els que pensen com jo... o els que no pensen.

Tàctiques de llibre, per demostrar que hem fet un aprofitament òptim del curset i que l’aprofitament dels coneixements aplicats ha estat un èxit rotund,... augment de la velocitat, coordinació de tots els membres implicats, evitat un contraatac amb una ràfega de paraules que fereixi l’autoestima del contrincant, sense donar peu al adversari de situar-se i demanar-li un esforç de concentració elevat que faci que el seu estrès augmenti fins a límits insospitats per provocar l’efecte desitjat, el desconcert i la desqualificació.

La realitat és una altra, l’oposició no és un contrincant, sols és un col·laborador que desitja el mateix que l’equip de govern, el millor per el seu poble, però que té un punt de vista diferent, distant del dia a dia i sense pressions. Els seus membres desitgen complir la seva missió oferint generosament un punt de vista diferent, una mirada critica, donant una ma per la reflexió en un mon de preses que en molts moments no deixen, a l’equip de govern, sortir del cercle, un cercle condicionat per les preses, els pressupostos... compromisos que fan que com els arbres no els deixin veure el bosc.

Podem afirmar com a part de l’oposició del poble de Súria que ens sentim qualificades i en cap moment desconcertades, les vostres respostes i la vostra actitud era del tot previsible com així ho heu demostrat. Sempre agraïdes.

Arxiu del blog