21 d’octubre 2008

REFLEXIÓ

Sols reflexiono davant una il·legítima ocultació de documents a la que tenim dret a conèixer, reflexiono davant emergències amb desafortunats resultats, reflexiono front intolerables boicots informatius i multitud d'incongruències absurdes provinents del més absurd dels absurds poders.
M'envaeix un desitj necessari i patètic d'oblidar d'on vinc i visc per poder somiar en existir en un poble real i cabal, on els magnats del govern toquin de peus a terra i vetllin pel bon progrés del què senten seu.
Si hom no sent seu el seu origen, cau en fer volar coloms sense destí.
Mentre segueixo somiant en un idealisme llunyà en fets i proper a mi en sentiments, seguiré lluitant per que el dia a dia sigui un xic més just i procuraré sobreviure en la terra vèlica dels impostors sacerdots totpoderosos.
Brindo per un idealisme inexistent!
Reflexió pels desconeguts que desconeixen, pels qui existeixen sense tenir coneixement del què existeix.
Reflexió dedicada a les grises ombres que desconeixen els centenaris empedrams històrics d'un poble de sal i riu.
Reflexió per aquells qui fa quatre dies van aterrar a aquesta terra i se la volen fer seva per interessos desconeguts (o coneguts) però sense sentiment ni passió per no sentir-la seva.
Sols reflexiono... i brindo...Per a qui se'ls en fot la sal, el riu i l'empedram històric de carrerons antics segellats amb la sang dels meus avantpassats!

Arxiu del blog