15 d’octubre 2008

ZONA WIFI A LA BIBLIOTECA DE SÚRIA

Les noves tecnologies són el futur i no podem quedar enrere, la utilització de les noves tecnologies és imprescindible, s’han convertit cada vegada més en una eina de primera necessitat, no podem negar al nostre poble l’oportunitat de utilitza-les, posant-les a l’abast de tothom, fem del nostre poble un poble desenvolupat que mira cap al futur.
Demanem al ple de la corporació l’adopció del següent acord:
Incorporar una zona wifi a la biblioteca, per tal que els estudiants i usuaris de la biblioteca puguin accedir-hi amb els seus portàtils.

La moció del Grup GIS ha estat aprovada per unanimitat, esperem que ben aviat els usuaris puguem gaudir d'aquesta zona per conectar-nos a la xarxa.

Només ens va molestar "la medalla" que es va penjar el grup de govern PSC, ERC, GPS, quan la Regidora va informar que tot estava previst. Curiós, perquè en la Comissió informativa no va dir ni "mu"...



1 comentari:

Anònim ha dit...

Sempre s'ha dit que la gent marxa del poble perquè a la ciutat hi ha més possibilitat per trobar feina i per arribar a formar-se.
Avui dia cal revisar aquestes idees, ja que les noves tecnologies, sempre que estiguin a l'abast de tothom permeten accedir a formació de tot tipus fins i tot univeristària.
Jo mateix estic estudiant la llicènciatura de psicopedagogia a la U.O.C.
Facilitar a tots els membres de la societat l'accés a les noves tecnologies és responsabilitat de les institucions públiques.
Crec que el més lògic és començar per les biblioteques.

Arxiu del blog