15 de febrer 2009

CAGADA MUNICIPAL

Fa pocs dies, dèiem que els edificis parlen! Però resulta que a vegades no els escoltem!


Resulta que el pobre edifici, a més de posar-lo d’esquena al sol deixant les noves classes sense gaudir de llum directa, i no aprofitar l’ocasió per fer una segona planta per fer-hi una sala d’exposicions, també està fora de normativa!


Si! Tal com ho sentiu! Ens han assegurat que s’ha fet una cagada Municipal i la badada si us hi fixeu, es l’alineació del carrer Tarragona, es a dir, totes les construccions de les cases comencen aproximadament a uns deu metres i en alguns casos tretze metres del mig de la carretera.


No cal que agafeu el metre per comprovar que el nou edifici va a parar damunt de la vorera i sembla que envaeix aquest espai reservat tal com marquen les normes subsidiàries de Súria. I el problema s'agreujarà si el semàfor s'espatlla i caldrà invaïr el bell mig de la carretera perquè l'edifici tapa tota la visibilitat dels vehicles que baixen. (Però això, algú dirà que són elocubracions, no cal que penseu tant, els semàfors no s'espatllen mai!)


Per resoldre el problema aquest ple de febrer aprovarem una modificació de normes, per tal que l’edifici no s’hagi d’ensorrar i com també caldrà el vist-i-plau de carreteres.


No cal que patim, l’Ajuntament la cagat, però no es farà ensorrar el seu propi edifici fora de normativa, ja que té la capacitat per canviar les normes si és necessari.


Si nosaltres, haguéssim tingut la badada, ens tremolarien les cames, perquè l’edifici no ens el salvaria ningú!

Arxiu del blog