10 de febrer 2009

PSC DE SÚRIA, ENS FA POSAR EL CASC

Ahir, dilluns a les 12 del migdia, una comitiva de membres de la corporació municipal de Súria, metges i infermeres que actualment treballen al centre de Salut de Súria, vàrem tenir la oportunitat de veure les obres del futur CAP.


Guarnits per l’ocasió vam veure del gran espai que disposarem els ciutadans de Súria i ens va informar dels aspectes tècnics l’arquitecte de l’obra i els propietaris de l’empresa encarregada de construir l’edifici on ha d’ubicar-se el nou CAP.


Es van visitar els gairebé 1200 metres del que disposarà el nou espai, com també de les plantes soterrades destinada a les 107 places d’aparcament.


Una obra magnífica amb una sòlida consistència de columnes que ens van fer recordar els antics temples grecs.


Tot perfecte, però una ombra planeja sobre l’edifici i sobre l’empresa que acaba d’anunciar la suspensió de pagaments, i de nou l’ombra sempre juganera ens burxa i ens trenca el cercle màgic d’informació on se’ns comunica que l’obra s’acabarà amb tota seguretat junt amb els quaranta dos pisos, i com podem veure l’obra segueix amb tota normalitat.


Ens sembla veure de nou que alguna cosa es belluga entre nosaltres, o potser només a mi m’ho sembla, miro al meu voltant i veig un edifici que corre a posar parets, i mil braços enlairats mirant el cel esperant l’aixopluc d’un barret, i veig en les paraules alguna cosa que no se entendre. I de nou amb burxa l’ombra juganera, que s’ha vestit de dubte i hem diu: Si tot es tant perfecte, que hi fem en aquest lloc?


I torno a mirar les cares i els ulls dels allà presents que callen i no diuen res i la desesperació del qui parla, per dir-nos que tot va bé.


Moltes fotos a la visita guiada, que sortiran a premsa per dir-nos que tot segueix amb normalitat, però de moment mai s’ha visitat una obra que encara li falta tant de recorregut. Semblava que tot plegat era una posta en escena. Però el per què, no ho sabem!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Im portar casc de protecció sota teulada, jejejeje, quina mostra d'incompetència en seguretat. Ni la mida del cap coincideix amb la talla del casc.
Espero que ho llegeixi algú de l'Ajuntament que sigui responsable d'aquest camp i li caigui la cara de vergonya, ohhhhh, perdoneu no tenen vergonya!!!!!!, van amb el cap ben alt simbol de la seva prepotència tipica dels ignorants.

Arxiu del blog