13 de febrer 2009

NOVA VORERA PER FUSTERET

Han tardat, però per fi, el barri de Fusteret, ja gaudeix de vorera! El 29 de setembre el nostre Alcalde Julián visitava el barri, per veure les mancances i escoltar als veïns, tal com publicàvem en aquest bloc, i per veure el mal estat de la vorera que podem veure a la fotografia.


S’ha tardat quatre mesos i mig en deixar la vorera enllestida i cal felicitar al grup de govern de la seva eficiència.


Els veïns també estaran contents, encara que van haver de fer l’esforç en presentar-se al Ple de setembre perquè els nostres governants els escoltessin desprès de veure que ningú els feia cas.


Tots contents i tema resolt! Sempre recordarem la concurrència de públic, i el que la bona gent va haver d’aguantar, (perquè els Polítics som uns pesats i els plens són una “pesadilla” inacabable) abans de poder parlar i presentar les seves queixes.


En tot cas no estaria gens malament que de tant en tant apareguessin ciutadans a escoltar els plens i saber com es parlen de temes que a tots ens afecten, o potser ben pensat, es millor que estiguin a casa tranquils, així s’estalvien de veure el nivell intel·lectual de tots plegats!


Arxiu del blog