24 de febrer 2009

WEBS MUNICIPALS

Per què serveixen les Webs Municipals?


Nosaltres pensem que ha de ser una eina de comunicació real, per penjar les actes dels Plens Municipals, el pressupost Municipal, el pla de neteja dels barris, els reglaments, els projectes urbanístics públics, les ofertes de feina, i un servei a entitats i associacions.


Però per sobre de tot, utilitzar-lo com a principi de transparència. No ens agrada quan sempre s’especula que s’ha de concretar el que es penjarà. Sempre amb barreres i impediments.


Segons ens van informar en el ple de gener, durant el primer trimestre del 2009, una subvenció de Diputació posarà a nostra disposició un nou disseny de pàgina web.


Però dels continguts, que és el que a tots ens interessa, el grup de govern decidirà, això sí la democràcia, no us deixeu enganyar, es la suma de set a Súria.


Per això les webs municipals acaben sent una plataforma de auto propaganda del grup que governa. Es sabut per tots la importància de la manipulació de la informació per part dels governants i dels partits polítics, i que diaris, televisions, ràdios són partidaris d’uns partits o altres segons els “paganos” del darrera. Només cal veure el cas exagerat, però cert, de la cope, tele madrid, entre altres.


Es va presentar un prec, d'actualització i de millora de funcionament al gener del 2008. S'ha repescat com a pregunta pel Ple de gener '09, de moment estem "en espera".

Arxiu del blog