25 de febrer 2009

CASAL DE JOVES (2a. PART)

Havíem promès demanar el que passava amb el Casal de joves i en el passat ple ho vàrem fer:


Quan esta previst reobrir el Casal de Joves, i per quina raó estar tancat?


Segons ens van dir: “el Casal està tancat perquè s’ha remodelat, manca la maquinària i també perquè no s’ha cobert la plaça de tècnic de joventut que ha quedat deserta. El contracte era interí i el tècnic de joventut no es va presentar a la convocatòria de la plaça”:


Tots veiem que el Casal, ja fa temps que no hi ha cap moviment, ni de paletes ni de pintors. I que la feina d’un casal no és només, tenir “maquinària”. Ha de ser un punt de trobada dels joves, punt d’informació, de reunió, i preparació de projectes i tallers.


Els arguments no ens acaben de convèncer, primer perquè el Casal estar tancat des de el juny. Al setembre ja es va obrir el bar del Casino. I el Tècnic de joventut va acabar el seu contracte el mes passat, poden estar igualment al seu lloc de feina natural durant els mesos de setembre fins finalitzar el seu contracte i no fent-li fer feines que no eren precisament de Tècnic de joventut.


El que ha passat amb el Tècnic, que ara treballa en un altra població, passarà a “rumors de carrer” o millor dit “tertúlies de cafè”. Però nosaltres felicitem la seva feina, les seves nits d’estiu engrescant al jovent fent esport, el seu estimar Súria, i la seva participació en moltes de les entitats del poble com animador i per sobre de tot, col·laborador desinteressat en les activitats de futbol, foment, sardanistes, salats, pardals, escoltes, fira medieval, bruixes del mig-món, caramelles, stressart i molts dels “saraus” que s’han muntat al nostre poble.


De moment no tenim Tècnic, ni maquinària. Dit d'aquesta manera sembla que es muntarà un taller...! Si és un taller d'idees, serà fantàstic! Perquè ja sabrem on anar a fer cursets tots plegats.

Arxiu del blog