02 de juliol 2009

Carta als comentaristes del món


Estimats i bons amics navegadors,

A vegades, cal un crit d’atenció, per parar-nos i reflexionar. La funció del nostre bloc, és la de donar el nostre punt de vista sobre les coses que ens envolten, però en cap cas, és la de fer patir a les persones, i ajudar a fomentar actituds innobles.

Som persones apassionades amb una actitud activa cap a la nostra societat i cap a la vida, i pensem que si volem canviar les coses, cal moure’ns.

Es per això, que hem quedat atrapats amb la fascinació d’aquesta eina que ens pot ajudar a fer canvis, mobilitzacions i revolucions dins de la nostra societat, que calen, però sempre de manera constructiva i positiva.

Si nosaltres, volem canviar la societat i millorar-la, a d’anar agafada de la ma de la responsabilitat i el compromís, dues eines bàsiques per millorar.

La participació -que sempre hem defensat- en el nostre bloc, ha augmentat molt amb comentaris, però que en ocasions han sigut més una teràpia venjativa, que aportacions de idees.

I dins la mediocritat que ens envolta, el que calen son idees, per aprendre, per compartir, i per créixer.

Es per això que als nostre amics navegants i als nostres comentaristes, us informem, que a partir del dia d’avui, no admetrem en el nostre bloc cap anònim, totes les vostres aportacions han d’anar amb el vostre nom i cognom.

Si volem canviar les coses, cal que tots plegats ens responsabilitzem del que diem, i ser prou valents per parlar-ne. Sempre hem de tenir capacitat de parlar-ne cara a cara, i segurament aprendrem del nostre adversari!

Gràcies a tots!!!

Grup Independent de Súria –G.I.S-



4 comentaris:

Joan Balcells ha dit...

Bona nit:
Crec molt encertat aquest ultim escrit.Vosaltres mateixos heu provocat l'allau de missatges anònims També m'agradaria demanar que si voleu fer una oposició dura, la feu, pero amb noms i cognoms, no acabeu mai de dir les coses clares i sempre utilitzeu poesia i sarcasmes per denunciar coses que segons vosaltres son tant clares, parleu clar i denuncieu les coses que pogueu demostrar, no imagineu o relacioneu, com a politics de la oposició s'han de poder demostrar les coses, crec que us esteu descarrilant. Espero que accepteu aquesta crìtica positiva.
Salutacions!!!

GIS ha dit...

Primer de tot gràcies per comentar!
Nosaltres no hem provocat, cap allau d'anònims.
Si mira bé el nostre bloc, la majoria d'escrits no te cap comentari.
L'allau s'ha produït en l'entrada a escena del bloc Shauria de fer, on sembla que la gent va descobrir, també la resta de blocs, que ja feia temps que hi erem!
Sobre les afirmacions dels nostres escrits, pot tenir clar que estan avalats per documents vistos i demanats pel nostre grup a l'Ajuntament.
De la poesia i sarcasme, es un recurs, que a nosaltres ens agrada utilitzar, però també entenem que a moltes persones no sigui del seu gust.
De les denúncies, nosaltres estem en ple procés del contenciós administratiu sobre el 10% d'aprofitament mig de la plaça de la Serradora, que ha financiat el grup, i que costa molts diners!
La resta de grups que també demanavem signatures a peu de carrer, ens han deixat sols!
També hem tirat endavant dues denúncies més, una conjunta amb els grups actuals d'oposició, i un altra com a grup sobre el Casinet.
També vostè, i la resta de ciutadans, poden denunciar totes les actuacions que els hi sembli que no compleixen la llei. No cal, que esperi /n que els grups de l'oposició facin tota la feina!
Salut!

Lluís Pérez ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari del Joan. Quan la "pilota" que heu engegat s'ha fet molt gran ara us en voleu desmarcar. Cal que apliqueu tota aquesta responsabilitat de que parleu en les vostres sactuacions.

GIS ha dit...

Estimats amics, es tan difícil entendre que podem parlar de tot donan la cara???
Nosaltres, després de parlar-ne molt hem arribat a la conclusió que no volem assumir, ni insults ni falses acusacions.
Nosaltres només assumirem el que diem i escrivim nosaltres!
I tota la gent del poble, pot sempre, dirigir-se al nostre grup mitjançant el nostre correu electrònic!
I pot escriure el que vulgui, però no ho publicarem, sino va signat! Per tant tots els vostres comentaris, bons o dolents, ens arriben, i nosaltres els llegim.
Tots tenim la sort, d'obrir els nostres canals de comunicació i dir el que vulquem.
Només afegir una reflexió, ens demaneu responsabilitat, darrera del vostre ordinador. Però per canviar les coses cal bellugar-vos, i podeu fer-ho, presentar-vos a les pròximes eleccions, en una llista feta o a una llista nova, creada per vosaltres!
De moment els grups, no portem "mando a distància"!
Gràcies a tots per comentar!
Bona Festa Major!
Salut!

Arxiu del blog