01 de juliol 2009

CUNETA EN CONDICIONS!!!

Aquest mes, també hem proposat al Grup de govern, que és gestioni amb Carreteres, per millorar la cuneta d’un tram de la carretera Castelladral, que curiosament, mai s’ha urbanitzat.


Per variar, la moció no va ser acceptada, amb l’argument que hi ha s’està treballant en aquest tema, que de moment carreteres segons el seu director Vicenç Izquierdo, no pot complir amb el requeriment de l’Ajuntament per falta de pressupost.


Paradoxes polítiques, resulta que estan d’acord, però com que ells hi treballen, no poden dir que sí... qui ho entengui, que ens ho expliqui!!!


Grup Independent de Súria, demana la incorporació de la següent moció al ple del mes de juny de 2009.

MOCIÓ:

Vistes les obres de canalització de la cuneta de la part dreta, segons es puja per la Carretera Castelladral, en el tram del C/ Tarragona i C/ Lleida,

Demanem al ple de la corporació l’adopció del següent acord:

Que també es faci la canalització de la cuneta de la part esquerra de la Carretera de Castelladral, ubicada en el tram situat del C/ Girona, fins arribar a l’Avinguda Sta. Bàrbara.

Es per això que demanem el vot favorable de tots el grups municipals.


La moció va tenir el vot favorable de quatre regidors (tres de GIS) i (un de aIS) l’abstenció de CIU i el vot en contra de PSC-GPS-ERC (set vots).

1 comentari:

Anònim ha dit...

em sembla fantàstic. El dia que un camió de la mina o algun cotxe s´emporti alguna persona a l´altre barri demanarem responsabilitats a equip de govern. De moment anirem creuant els dits, perquè mai passa res fins q passa.

Arxiu del blog