05 de juliol 2009

LA REVOLUCIÓ DE LES PUBILLES

Abans les pubilles de Súria, eren mudes, no parlaven. Ara, parlen més be, que els polítics de la tele! Segurament, es gràcies, a que la majoria tenen estudis, i taules a alhora d’enfrontar-se al públic multitudinari de la plaça St. Joan, a la festa de la Pubilla d’ahir nit. Fan honor, a la imatge de dones fortes i batalladores que han donat empenta al nostre país: Catalunya!

Va ser interessant, el reclam de la Pubilla de Catalunya, demanant més implicació de l’Ajuntament, independentment del color del partit.

Però, hi ha color a Súria? Es fa política d’esquerra o dretes, o fem política de passem avui que demà Déu dirà...?

Nosaltres pensem que a Súria, no es fa política de partit, però si que els partits de color de Súria, serveixen per inflar les veles del gran partit, per tenir quota de poder a la resta de Catalunya i d’Espanya.

Es per això, que en moltes ocasions, nosaltres diem que no som polítics, perquè la nostra intenció, no és la de fer carrera. Només es la de ajudar a gestionar les qüestions exclusives del poble.

Sempre és un goig, veure implicat el jovent, amb “sacrifici” dit per les mateixes pubilles i molta implicació. Són sens cap dubte, el nostre futur! Felicitats!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per parlar de la festa i felicitar-nos!
La veritat és que s'agraeix que les paraules que es diuen a dalt de l'escenari no es quedin només allà i si més no facin pensar a algú o altre de tota la gent que es va aplegar a la plaça el dissabte a la nit.

Esperem que els discursos que alguns qualifiquen de llargs i innecessaris no ho siguin per tothom i serveixin per canviar algunes coses. Noslatres seguirem treballant per millorar-ho.


Pubilles, Dames i Hereu 2008

Arxiu del blog