10 de juliol 2009

El Crònica dels adéus!


Llegint l’editorial del Crònica, veiem com els anys passen molt ràpid, i encara que sembla ahir, ja fa quatre anys que el Josep, l’Anna i l’Angels, porten el pes pesant d’aquestes fulles setmanals.

Unes fulles, que a vegades no porten notícies substancioses, potser perquè la setmana ha estat sosa, i perquè els escrits que es fan a les publicacions surienques, han d’estar carregades de mà dreta i esquerra, per no ferir les sensibilitats de tots, a flor de pell.

I com es pot carregar tinta, sense cobrar ni una pesseta! Com es pot donar l’opinió, si només sortir al carrer ja et tiben les orelles!

Els dies, les setmanes, passen molt ràpid i acabat un Crònica, ja s’ha de pensar amb el pròxim sense respirar ni reposar!

Aquesta feina, l’han realitzat aquests tres col·laboradors, que han participat activament treballant per la comunitat, sense rebre res a canvi. Un servei gratuït, amb maldecaps i algun que altre disgust!

Felicitem a ells, i a tants suriencs que darrera de les seves tasques, moltes vegades silencioses, milloren la nostra societat, aportant altruisme i afavorint que les coses millorin. Es un pas que tots podem fer cada dia: aportar sense rebre res a canvi !!!


Arxiu del blog