14 de setembre 2010

ENVEJA

Uns quants han estat els triats per viatjar a Peshtera, Bulgària, per participar en unes jornades de cooperació municipal, no és el cas de cap dels membres de l’oposició. Entre els nostres representants polítics s’han desplaçat l’ Alcalde Antoni Julián, el Regidor d’urbanisme Miquel Angel Montañà i el Regidor de Medi Ambient, promoció econòmica Josep Sans,(no sabem si s’ha portat el gosset o no) tots per cert del grup de PSC, junt amb tècnics municipals i de la comarca, de qui no sabem el nom.

Estar clar que el destí del nostre Alcalde és sempre Bulgària. Al juliol del 2008 ja es va desplaçar al poble de Bobov dol, un poblet d’uns sis mil habitants convidat per l’empresa MTMgrup per desenvolupar un polígon industrial de 300.000 metres quadrats. Que per cert no hem sabut si ha arribat a bon port. Segons les explicacions de l’Alcalde una de les raons per visitar el poble era fer projectes comuns respecte a la mineria, un dels denominadors comuns d’ambdós pobles.

Ara, toca la visita a Peshtera, per fer profitoses jornades d’estudi que ajudaran als Búlgars, a comprovar el bé que funcionen a la nostra comarca la cooperació intermunicipal i les mancomunitats.

De segur que tindran temps per visitar una de les coves mes populars de Bulgària –Snezhanka- i regar les gargamelles cansades de donar consells amb copetes de Mastika.

Quina sort tenen alguns tot a despeses pagades...ai, quina enveja! Es el que tenim els de l’oposició, que sempre critiquem i no sabem alabar que han estat ells els triats, membres del nostre poble, com a màxims exemples, exemplaritzants! Ai, quina enveja! I com sempre ens hem assabentat per la premsa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Desafortunadament el gosset no va anar-hi perquè un problema burocràtic va impedir que tinguesi el passaport a temps.
Varen pensar en vostè, pero creierem que us seria incomode viatjar en la bodega de l'avió amb la resta de equipatge.
Atentament
Josep Sans
PD: Perdoneu les possibles faltes d'ortografia, pero tant parlar bulgar m'ha fet olvidar part del català

Arxiu del blog